12
MEI
2017

EU-privacywetgeving: is je bedrijf er klaar voor?

Posted By :
Comments : Off

Op 17 mei 2017 zullen Dirk Beeckman en Kelly Matthyssens spreken op een gratis seminarie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming, in samenwerking met Vectr. Consulting en Evolane.

In 2018 gaat de nieuwe Europese privacywetgeving van kracht. Ondermeer bedrijfsprocessen, systemen en software dienen hierop afgestemd te worden. Centraal hierin staat de bescherming van persoonlijke data. Om dit in de praktijk te realiseren, is het aangewezen het Security by Design en Privacy by Design principe te hanteren.

Wat zijn de belangrijkste punten uit de nieuwe wetgeving? Wat betekent dat voor mijn organisatie? En hoe implementeer ik dat nu eigenlijk? Kom het antwoord ontdekken tijdens ons seminarie op 17 mei, waar we samen de vertaalslag maken tussen GDPR en IT-implementatie.

Sprekers:
Dirk Beeckman en Kelly Matthyssens, Questa Advocaten.
Kristof Haeck, securityspecialist bij Evolane, zoomt in op de uitdagingen waarvoor bedrijven staan om een optimale en veilige online-ervaring te creëren.
Tom Michiels en Ignaz Wanders, data-architecten van Vectr. Consulting. Zij maken de vertaling van het juridische kader naar concrete use cases.Ze doen dit aan de hand van een project implementatie bij een direct-marketing bedrijf, waarbij Privacy by Design wordt ingebouwd.

Praktisch:
Waar? Congres- en Erfgoedcentrum Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen.
Wanneer? 17 mei 2017, vanaf 17:00 ontvangst. Om 18:00 stipt starten de presentaties. Afronden doen we na een netwerkdronk rond 21:00.

Inschrijven kan nog via de volgende link: Inschrijven.