Filip
Van der Veken

Filip Van der Veken is licentiaat in de rechten en behaalde een graduaat in accountancy – fiscaliteit. Al tijdens zijn studie bleek hij een ware ondernemer bij het opzetten van vastgoedprojecten. Lees meer.

Isabella
Depraetere

Isabella Depraetere is licentiate in de rechten en doceerde gedurende verschillende jaren voor Kluwer. Begin 2006 richtte zij samen met een aantal anderen een eigen kantoor op: Questa Advocaten. Lees meer.

Koenraad
Aerts

Koenraad Aerts volgde rechtenstudies aan de KU Leuven en Universiteit van Lund (Zweden), en daarna een LLM in Business Law aan de Universiteit Antwerpen. Zijn specialiteiten zijn ondernemingsrecht en geschillen in handels- en burgerlijk recht.Lees meer.

Nicholas
Damman

Nicholas Damman behaalde zijn diploma in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven (K.U.Leuven) en een bijkomende licentie in Internationaal en Europees recht (D.E.S.) aan de Université Catholique de Louvain-la-Neuve. Lees meer.

Jessica
van der Velden

Jessica van der Velden behaalde haar diploma in de rechten aan de universiteit van Antwerpen en is gespecialiseerd in de vakgebieden huurrecht, mede-eigendomsrecht en bouwrecht. Lees meer.

Yentl
Stevens
Yentl Stevens

Na in 2011 de opleiding Bachelor of Business Management te hebben afgerond, behaalde Yentl Stevens vervolgens in 2016 zijn rechtendiploma aan de Universiteit Antwerpen. Lees meer.

Elisa
Fernandez

Elisa Fernandez studeerde in 2018 af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen.  Lees meer

Nathan
Dalmijn
Nathan Dalmijn

Nathan Dalmijn behaalde zijn diploma Master in de Rechten in 2019 aan de Universiteit Gent. Lees meer

Erica
Wyckmans

OFFICE MANAGER

Adres: Amerikalei 182
2000 Antwerpen
T Direct: 03/242.06.24

Nele
Van Schoor

OFFICE MANAGER

Adres: Amerikalei 182
2000 Antwerpen
T Direct: 03/242.06.20

Samenwerking
Balie Brussel

Samenwerking balie Brussel
P.J. Serelus – L. De Wolf
T 02 267 21 70
F 02 267 30 91