Na in 2011 de opleiding Bachelor of Business Management te hebben afgerond, behaalde Yentl Stevens vervolgens in 2016 zijn rechtendiploma aan de Universiteit Antwerpen.

Na het behalen van het diploma master in de Rechten specialiseerde Mr. Stevens zich verder in het fiscaal recht waarna hij in 2017 het diploma van master in het fiscaal recht behaalde aan de Universiteit Antwerpen.

Tijdens de MaNaMa fiscaal recht nam hij deel aan het “Project Tilburg“, een grensoverschrijdend project tussen de Universiteit Antwerpen en de Tilburg University in het kader waarvan hij zijn masterproef “De deeleconomie en inkomstenbelastingen: een vergelijking van het Belgisch en Nederlands belastingregime” schreef.

Yentl vervoegde in maart 2018 het team van Filip Van der Veken bij Questa advocaten en is ingeschreven aan de Balie Provincie Antwerpen.

Hij legt zich toe op het bouwrecht in de ruime zin van het woord, met bijzondere interesse voor aansprakelijkheidsvraagstukken, het zakenrecht en het huurrecht. Hierbij staat hij zowel particulieren als ondernemingen bij inzake adviesverlening, het opstellen van contracten en procedures voor de rechtscolleges

Adres: Amerikalei 182, 2000 Antwerpen
T Direct: 03/242.06.20
email