08
SEP
2017

Christophe Minnart vervoegt Questa Advocaten als partner

Posted By :
Comments : Off

Christophe Minnart (39), gespecialiseerd in vennootschapsrecht en M&A, heeft de corporate M&A-praktijk van Questa Advocaten vervoegd als partner. Voorheen werkte hij achtereenvolgens in de corporate departementen van Stibbe en Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick en heeft hij in 2013 het Brusselse advocatenkantoor crosslaw mee opgericht.

Christophe Minnart is een Belgisch advocaat wiens praktijk zich voornamelijk richt op fusies en overnames, joint ventures, corporate governance, reorganisaties, vennootschapsrechtelijke adviesverlening, complexe vennootschaps- en commerciële contracten en geschillenbeslechting.

Hij adviseert KMO’s alsook grote internationale en/of genoteerde ondernemingen actief in diverse sectoren.

Naast zijn advocatenpraktijk, is Christophe gastdocent aan de KU Leuven en is hij verbonden aan het Instituut voor Verbintenissenrecht. Hij is eveneens benoemd als plaatsvervangend rechter.

Questa Advocaten is een semi full-servicekantoor in het ondernemingsrecht dat hoofdzakelijk actief is binnen het vennootschaps- en het handelsrecht, insolventierecht, ICT, vastgoedrecht en sociaal recht.

Christophe Minnart licht zijn overstap toe: Ik ben bijzonder verheugd om het dynamische team van Questa Advocaten te vervoegen. Questa Advocaten is een kantoor waarmee ik dezelfde visie en waarden deel: een aantrekkelijke combinatie van pragmatische en no-nonsens dienstverlening, hechte relaties met het cliënteel, een ondernemende ingesteldheid en een uiterst hoogstaand kwaliteitsniveau aan een betaalbaar tarief.

Dirk Beeckman, medeoprichter en partner bij Questa Advocaten becommentarieert: Wij zijn zeer opgetogen dat Christophe ons kantoor vervoegt. Zijn praktische ingesteldheid past naadloos in Questa’s cultuur en zijn indrukwekkende ervaring in complexe dossiers en zijn uitstekende reputatie op het terrein zijn strategische kwaliteiten om onze snelgroeiende corporate en M&A-praktijk te leiden en verder uit te breiden.